9. huhtikuuta 2016

Koetreeni

Ohjelmassa oli tänään pienimuotoiset möllit Vantolla. Flunssa on pidellyt kourissaan, mutta lämppälenkin jälkeen vilunväristysten ja kuumeisten aaltojen vaihtelu hellitti ja kevytuntsikkaan pakkautuneena olo oli ihan jees.

Paikan muut hallit ovat Kodalle tuttuja, mutta kyseisessä hallissa ei olla aiemmin treenattu. Kokeenomaiset treenit ovat olleet aivan liian harvassa, kun kisaaminen ei ole ollut päällimmäisenä mielessä, joten saatiin erinomainen tilaisuus testata miten homma toimii liikkuri-, tuomari- ja yleisöhäiriössä tällä haavaa. Treenin tavoitteena oli hyvä asenne kokeenomaisessa tilanteessa, joten plänäsin lyhyen treenin ja mahdollisimman helpot liikkeet, jotta tässä olis helppo onnistua.

Alokkaan ryhmäpaikkis sujui virheittä, tosi skarppina odotteli ja kuunteli mun käskytystä. Ennen yksilösuoritusta käytiin ulkona nopea verkka ja Koda sai purkaa itseään hetken rallittaen lelun kanssa. Se oli sopiva valmistelu, ei tullut yhtään ääntä (alkuintopiippi onkin tullut nyt helpommin ulkokentillä).
Aloitettiin lyhyellä seuruulla, josta meinasin palkata kesken liikkeen, jos se on hyvä. Olin liikkeeseen tosi tyytyväinen, kontakti putosi kerran juoksussa ja täyskäännös oli vähän väljä, mutta muut käännökset olivat nättejä ja Kopu teki kovasti töitä.

Liikkeestä maahanmeno oli perusvarma ja nopea, mutta siirsi vähän tassua kun kääntyi katsomaan mua taakse, joten loppuperusasento jäi väljäksi ja vinoksi, kun jäin itse kauemmas seisomaan. En valmistellut luoksetuloa, joten lähti jätössä seuraamaan, mutta hyvityksenä kakkosyritys oli nappi suoritus. Jäi aktiivisesti katsomaan perään jätössä. Hieno homma, koska sitä juuri sitä on treenattu, jos luoksetuloa on muistettu treenata.

Hyppy turvakorkeudella oli hyvä ja kapulanpito varma, siitä palkka. Liikkeenväleihin olin muuten supertyytyväinen, mutta kerran tuhmaili ja kävi nuuskaisemassa liikkuria. Tavoite kuitenkin saavutettiin, Kodan asenteesta 10+. Lisää näitä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti