29. maaliskuuta 2016

Kodan tarina

Tämä tarina on Kodan, kohta viisivuotiaan lyhytkarvaisen pyreneittenpaimenkoiran, joka on kaikessa huvittavuudessaan ja rasittavuudessaan hauskin osa jokaista päivääni - pieni pala onnea.

Kodan arkea ja treenejä on tallennettu muutaman vuoden ajalta blogiin, jota kirjoitin itseni lisäksi vain tutuille. Pitkä osa Kodan tarinaa on siellä, mutta nyt se jatkuu täällä, missä siihen saa tutustua kuka vaan. Kun selaan vanhaa blogia taaksepäin, niin olen vaan tosi onnellinen juuri tästä koirasta. Kodan ansiosta olen saanut niin paljon hyvää harrastusten ja ihanien ihmisten muodossa. 

Vanhan blogin taakse jää myös pitkät pätkät tämän epäonnisen pikku murheenkryynin sairasteluhistoriaa. Siitä ei pääse yli eikä ympäri, että vasemman takajalan raajarikko on jo pitkään ollut osa meidän elämää. Terveyden osalta ei jatkossakaan päästä helpolla, mutta avaan aihetta lisää, kun sen aika on. En aina ole ollut näissä asioissa erityisen zen, mutta nykyään annan huolien leijailla rauhassa kauemmas. Maailma on meille vielä auki, joten jatketaan hyvällä menolla eteenpäin. 

Itse asia on kuitenkin toko. Se on meidän lempiharrastus, joten tarkoitus on täyttää blogia treeneillä niin, että saisin tästä ajan myötä hyvän oppipäiväkirjan. Lisäksi saan laitettua jonnekin näitä kuvia!

Tervetuloa!
Anne 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti